افتتاح ۲ هزار و ۹۵۰ پروژه محرومیت زدایی بسیج سازندگی خراسان رضوی دل‌درد‌های کودکتان را این‌گونه تسکین دهید کشف لاشه پلنگ در منطقه شکارممنوع شهرستان فریمان (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) خصوصیات و معیار‌های کفش مناسب چیست؟ حریق ۴۰ واحد در شهرک امامزاده ابراهیم شفت | آتش سوزی تلفات جانی نداشت (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) + فیلم چگونه شاد باشیم؟ اجازه گرفتن بچه‌ها برای بیرون رفتن از منزل آنچه پیش از نوجوانی باید به فرزندتان آموزش دهید چطور محیط اینترنت را برای کودکان امن کنیم؟ بازیگوشی والدین؛ قدمی مؤثر تا حال خوب فرزندان کشف و ضبط ۲ هزار و ۵۷۶ قلم کالای آرایشی و بهداشتی غیرمجاز و تقلبی در مشهد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد نجات‌بخش جان ۶ بیمار شد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) در جست وجوی همسر همسان | درباره مراکز همسان گزینی که  می‌توانند شرایط یک زندگی پایدار را برای زوج‌ها فراهم کنند  با کودکان بدغذا چگونه رفتار کنیم؟ این وسایل را نباید در آشپزخانه نگهداری کنید فریب مردم با درج «بدون کلسترول» روی روغن‌های نباتی رایج‌ترین مشکلات سلامتی در میان آقایان چگونه اموال خود را پیش از مرگ به دیگری منتقل کنیم که مالیات کمتری دهیم؟
سرخط خبرها

چند ترفند برای افزایش ماندگاری نان

  • کد خبر: ۱۷۳۷۲۳
  • ۲۲ تير ۱۴۰۲ - ۰۳:۰۵
چند ترفند برای افزایش ماندگاری نان
بیشتر افراد به‌دلیل مشغله‌های مختلف مقدار بیشتری نان را خریداری و در فریزر نگه می‌دارند. این تصمیم شاید سهولت در مصرف داشته باشد، اما انتخاب صحیح تغذیه نخواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، نان تازه طعم دلچسب‌تری دارد، اما بیشتر افراد به دلیل مشغله‌های مختلف مقدار بیشتری نان را خریداری و در فریزر نگه می‌دارند. این تصمیم شاید سهولت در مصرف داشته باشد، اما انتخاب صحیح تغذیه نخواهد بود. در ادامه این مطلب به مواردی اشاره خواهیم کرد که بر اساس آن‌ها توصیه می‌شود نان را به غیر از موارد ضروری در فریزر نگهداری نکنید.


نان محصول تازه و فاسدشدنی است که از آرد، آب، مخمر و نمک تهیه می‌شود. گرچه انجماد مدت نگهداری نان را طولانی‌تر می‌کند، اما می‌تواند بر کیفیت آن تاثیر بگذارد. در زمان یخ‌زدن، نان خشک‌تر و تردتر می‌شود که در نتیجه طعم و بافت آن تغییر می‌کند. همچنین، هنگام انجمادزدایی نان ممکن است رطوبت کیسه فریزر باعث خیس‌شدن و چسبندگی نان شود.

نان حاوی ریزمغذی‌هایی مانند فیبرها، ویتامین‌ها و املاح است که در زمان انجماد بخشی از آن‌ها تغییر می‌کند. ویتامین‌ها در برابر گرما و اکسیداسیون حساس هستند و انجماد این روند را تسریع می‌کند. به‌علاوه، انجماد سبب تغییر در فیبر‌های غذایی شده و ارزش تغذیه‌ای آن را کاهش می‌دهد.

نان تازه طعم و مزه دلچسبی دارد. با این حال زمانی که نان در فریزر منجمد می‌شود، طعم آن تغییر می‌کند. در این شرایط، مولکول‌های نان جابه‌جا و شکسته می‌شوند که در نتیجه بر کیفیت نان تاثیر می‌گذارد. همچنین، نان در مجاورت دیگر خوراکی‌های موجود در فریزر، طعم و مزه مختلفی به خود می‌گیرد.


نان تازه بهترین عطر و طعم را دارد و هرچه زودتر مصرف شود، کیفیت بهتری خواهد داشت. نان را می‌توان تا دو روز در شرایط معمولی که خیلی گرم نباشد نگهداری کرد، اما مسلما کمی سفت می‌شود و طعم دلچسب خود را از دست می‌دهد.

برای افزایش ماندگاری می‌توان نان را در کاغذ بهداشتی مواد غذایی پیچید و در محیط خشک و خنک قرار داد. در صورت ضرورت برای نگهداری نان در فریزر نیز بهتر است نان را پس از این که کمی خنک شد در کیسه فریزر بدون‌منفذ قرار دهید و بلافاصله درون فریزر بگذارید. برای انجمادزدایی نان نیز نباید آن را در معرض حرارت مستقیم گذاشت، زیرا نان می‌سوزد و ارزش تغذیه‌ای خود را از دست می‌دهد.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->